Help kinderen in armoede in Nederland!

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Vrienden thuis uitnodigen is spannend, want er is zo weinig. Voor een warme winterjas als het écht koud begint te worden, is niet altijd genoeg geld. Ook een fiets, om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen, is niet vanzelfsprekend. 

Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Help je mee? Meer informatie vind je ook op www.kinderhulp.nl.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Een hard gebonk op de ramen, pepernoten in de lucht en een zak cadeaus voor de deur. Welk kind kijkt er niet uit naar die magische Pakjesavond?! Maar voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die opgroeien in armoede is een cadeautje van de Sint niet vanzelfsprekend. Het geld is er simpelweg niet. En die magie dus ook niet… Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?Daarom helpt Kinderhulp met Actie Pepernoot. Al sinds het jaar 2000 zorgen we dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen van de Sint. Zodat ook zij in de decembermaand blij, zorgeloos en écht kind kunnen zijn. En hoewel dat onbetaalbaar is, is daar wel geld voor nodig! Help je mee? Maak samen met je vrienden, buren, klasgenoten, collega’s en familie voor slechts € 25,- een onvergetelijke pakjesavond mogelijk voor een kind in armoede. Hoeveel kinderen maken jullie blij? Hoe start ik een actie: Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen. Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht: Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen. Zonder actie een donatie doen? Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Erik

01-12-2022 | 20:43 Aan: 1 cadeautje extra