Sint voor elk kind

de Schakelklas PSWF

( Lid van team: de Schakelklas )

van totaal € 500 (100%)

Wij willen zoveel mogelijk kinderen een geweldig Sinterklaasfeest geven!

Sinterklaas is onderweg naar ons koude landje! Ook onze leerlingen zijn er vol van.
In de klas hebben wij het gehad over kinderen die opgroeien in armoede en waarbij Sinterklaas soms zelfs voorbij moet rijden ... Hoe leg je uit aan een kindje dat Sinterklaas niet bij hem/haar langs kan komen? De klas wist het ook niet!
Toen ik vertelde over het Kinderfonds en hun Actie Pepernoot waren de leerlingen super enthousiast, ze wilde meteen een actiepagina aanmaken en dit goede doel steunen!
 
Wat is het plan?
We hebben posters en flyers gemaakt zodat de leerlingen hun ouders, familieleden en klasgenoten/leraren kunnen vragen om ze te steunen met deze actie. Onze posters hebben een QR-code zodat iedereen onze actiepagina kan bekijken en daar kan/mag besluiten of zij geld willen donderen. Betaling gaat alleen digitaal (dus via telefoon of computer, om het veilig te houden)
 
Wat is het doel?
Voor 25 euro kan één kind voorzien worden van een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Ons doel is zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen!!!!
 
Helpt u ons mee???
 
Groetjes van de Schakelklas! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
04-12-2021 | 13:08 Voor alle kindertjes een kadootje met sinterklaas.
04-12-2021 | 09:30
04-12-2021 | 09:03
04-12-2021 | 08:59 Via mijn eigen stichting hoor ik geregeld dat ouders hij kinderen "het geheim" verklappen omdat ze het financieel niet kunnen rondkijken. Sinterklaas is iets magisch, kinderen moeten er zo lang mogelijk van genieten. Succes!
04-12-2021 | 08:41