Ieder kind moet leren zwemmen

Jan Kossen, oud-directeur KNZB
van totaal € 1.000 (8%)

Jan Kossen, oud-directeur KNZB - Koninklijke Nederlandse Zwembond - zamelt geld in voor zwemlessen voor kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Zwemmen is ontzettend leuk om te doen, maar het is ook heel belangrijk voor de veiligheid van kinderen. Water kan gevaarlijk zijn als je daar in valt. Dan moet je gewoon goed kunnen zwemmen.

Per jaar gaan toch zo'n 15.000 kinderen van school zonder zwemdiploma, o.a. omdat het ouders financieel niet lukt om de zwemlessen voor hun kinderen te betalen. Dat is dubbel verdrietig. Om zoveel mogelijk van deze kinderen ook te laten zwemmen, roep ik iedereen op om aan deze actie mee te doen.

Dat kan via de knop "doneer nu" onderaan de pagina of door zelf een actie te starten. Zo kun je er ook samen met jouw vrienden, klasgenoten, collega's of familie voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een zwemdiploma krijgen.

Iedere euro telt!

Alvast heel erg bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
20-01-2022 | 20:07
27-04-2019 | 01:54
26-04-2019 | 11:10