Speel nu de Online Kahoot quiz voor KinderHulp!

Larissa van der Knaap

( Lid van team: 1A 2 online Kahoot quiz )

Qr
van totaal € 300 (0%)

Hoi!
Wij zijn Sacha Luijkenaar, Storm de Munck en Larissa van der Knaap van Groepje 2.
Wij vinden het belangrijk dat er geen kinderen in armoede leven.
Dus daarvoor zijn wij een actie gestart die leuk is voor iedereen!
Onze actie gaat als volgt: we hebben online Kahoot quizen gemaakt met 4 thema's: TikTok, Sport, VMBO-Maasland en een Game quiz. Er zit voor iedereen wel wat bij.
Per quiz doen maximaal 20 mensen mee. Per persoon 3 euro. Iedereen mag meedoen. Je mag niet meedoen met de zelfde quiz als je al mee hebt gedaan. Dat betekent dus dat de quizen meerdere keren gespeeld worden. Je moet vooraf betalen op de site.
dan bellen we je in via een Teams link. Bij de donatie moet je je naam erbij zetten dat moet omdat we dan kunnen checken of je er wel bent en andere mensen er niet stiekem bij komen.
Je moet mailen naar lvdknaap08@student.lentiz.nl of sluijkenaar@student.lentiz.nl voor welke quiz je wilt meedoen en hoelaat.
Dan delen we je in geven we door wanneer en krijg je de link voor de quiz!
Ik hoop dat jullie onze quiz leuk vinden.

Met vriendelijke groet Sacha Luijkenaar, Storm de Munck en Larissa van der Knaap.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.