200 kilometer voor Nationaal Fonds Kinderhulp!

Mark Swinkels
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (115%)

Mijn naam is Mark Swinkels en dit jaar ga ik voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Dit zal voor mij een grote uitdaging worden, maar ding weet ik zeker: ik wil de finish halen!!

Maar eigenlijk heb ik nog een grotere uitdaging en dat is zo veel mogelijk geld ophalen voor 'Nationaal Fonds Kinderhulp'. Wat voor ons en onze kinderen de normaalste zaak van de wereld is, is voor vele gezinnen en kinderen verre van vanzelfsprekend.

Kinderen willen lekker kunnen sporten met vrienden en vriendinnen, een dagje naar een pretpark, fietsen of op muziekles. Voor heel veel kinderen is dit helaas niet mogelijk en daar wil ik samen met jullie verandering in brengen!! Door geld op te halen zijn ook deze kinderen in staat om kind te zijn en dingen te kunnen doen die voor anderen zo gewoon zijn.

Elke bijdrage is meer dan welkom en jullie steunen niet alleen mij in mijn uitdaging, maar vooral ook kinderen die het zo hard nodig hebben.

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-07-2017 | 10:36
17-07-2017 | 22:06
17-07-2017 | 18:04
17-07-2017 | 13:12
17-07-2017 | 11:15
Bekijk alle

Bedankt!!

22-07-2017 | 14:24 Wat een week! Veel zon, veel regen, veel plezier, heel veel kilometers en een fantastische ervaring rijker! De Nijmeegse Vierdaagse zit er op en 'het kruisje' is binnen! Het was zwaar en flink afzien, maar het is gelukt! Ik wil graag alle sponsoren bedanken die een financiële bijdrage hebben gedaan voor het goede doel 'Nationaal Fonds Kinderhulp'. Het uiteindelijke bedrag is €575 geworden, fantastisch resultaat! Super Bedankt!    
Lees meer