Armbandjes met een speciaal doel!

Se'fashion Leeuwarden
Normal 40b4729493cf1b8bc05143eda855598f0a49048b
Qr
van totaal € 50 (30%)

Ik ben Serena en voor Se'fashion maak ik diverse leuke armbandjes met doel deze te verkopen voor Nationaal fonds Kinderhulp.

Als kind ben ik ook heel lang afhankelijk geweest van crisis opvangen, jongeren opvang centra en leefgroepen. Bij veel van de verhalen die ik voorbij zie komen op de pagina van Kinderhulp herken ik mijn eigen gevoel en soms is dat erg verdrietig. Het was/is namelijk jammer genoeg nog lang niet overal evengoed geregeld in Nederland. Daarom moest ik wat doen en gezien het feit dat ik geen opgever ben een doener dacht ik waarom combineer ik mijn creativiteit niet met iets goeds?

Vandaar dit idee. Nu maak ik diverse armbandjes die voor elke pols geschikt zijn waarvan een deel van de opbrengst (de helft) Kinderhulp als doel heeft. Ze zijn te koop bij Se'fashion!

Meer weten of bestellen? Dat kan via de facebook pagina van Se'fashion www.facebook.com/sefashionlwd 

Bestellen van de armbandjes kan ook in onze online shop op het platform yealie: http://www.yealie.nl/winkel/234-sefashion

Als eerste doel hebben we €50 en gezien we hiermee net begonnen zijn hoop ik dat we dat doel binnen 2 maanden kunnen halen! 

Voor meer info: www.facebook.com/sefashionlwd

Voor bestellen: http://www.yealie.nl/winkel/234-sefashion of www.facebook.com/sefashionlwd

Bekijk alle
27-11-2016 | 14:59 Ik ga zelf met mijn kinderen Sinterklaas vieren: ik kan het zelf betalen maar ik gun andere gezinnen een net zo gezellige avond! Succes verder met jouw actie!