Help jij ook mee aan het geluk van 'onze' kinderen

Susanne van Loo
Qr
van totaal € 150 (0%)

Wil je me helpen bij het steunen van een goed doel? Ik zamel geld in voor Nationaal Fonds Kinderhulp en jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. Bedankt voor je steun. Ik heb hieronder informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp bijgevoegd.

Al meer dan 50 jaar zet Kinderhulp zich in voor kinderen in moeilijke thuissituaties die door financiële problemen buitenspel komen te staan. Niet door zelf zorg te bieden, maar door geld in te zamelen. Kinderhulp wil namelijk ook deze kwetsbare groep volwaardig laten deelnemen aan onze maatschappij. Met bescheiden financiële bijdragen voor kindgerichte, praktische zaken zoals een fiets, computer, sporten of vakantie. Want elk kind heeft een beetje gewoon geluk nodig om aan een betere toekomst te kunnen werken!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.