We kunnen jouw hulp goed gebruiken...

Familie Huning

( Lid van team: AFM )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1 (1500%)

In de week van 19 t/m 23 december 2016 organiseert de lokale omroep van de gemeente Aalten AFM in samenwerking met 't Noorden een actieweek die volledig in het teken zal staan van het Nationaal Fonds Kinderhulp: “AFM KINDERHULP WEEK”. De actie week zal zich richten op de lokale/regionale kinderhulp voor kinderen die in armoede opgroeien. Dagelijks is er live radio vanuit Partycentrum en Pannenkoekenhuys ’t Noorden.

Live radio, muziek concerten, inzamelingsacties en nog meer activiteiten bij Partycentrum & Pannenkoekenhuys 't Noorden

Dag 1: Inzamelen en nakijken fietsen en speelgoed in de avond AFM SPORTCAFE met Nienke Hoitink, Jelle van Gorkom, Aniek van Koot, Jurgen Wevers en Martijn Meerdink

Dag 2: Inzamelen bioscoopbonnen, filmmiddag voor kinderen en in de avond Callahan Clearwater Revival LIVE

Dag 3: Inzamelen airmiles, collectanten werven en goederen inzamelen. In de avond de Kinder Hulp Week Veiling!

Dag 4: Inzamelen vrijkaarten van dagjes uit en vermaak voor kinderen. In de avond de Kinder Hulp Week Pub-Quiz! en Intieme Huiskamer Concerten van La Rosede Boetners en Jolian !!! 

Dag 5: Inzamelen kerstpakketten, bekendmaking eindbedrag en een finale optreden van SoulBase Band

Gemoedelijk, gastvrij en lokaal betrokken! De AFM Kinder Hulp Week. Nationaal Fonds Kinderhulp maakt geluk mogelijk...

Help jij mee met een donatie?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-12-2016 | 18:54