Teun Daniël Sternheim

familie Sternheim-Pannekoek
Qr
van totaal € 500 (213%)

Op 17 maart onze Teun geboren. In een huis vol liefde, hebben we ruimte gemaakt voor nog een bedje en zal ons hart nog een keer overstromen van liefde.

En net als Sanne, hebben we ruim voldoende spullen om voor Teun te zorgen en hem te laten spelen. Dit is iets wat helaas voor 1 op de 8 kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend is.

Kinderhulp helpt de 421.000 kinderen door simpele dingen zoals zwemlessen,  een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Opdat ook zij kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen.

Daarom ontvangen wij in plaats van een cadeautje graag een gift voor Nationaal Fonds Kinderhulp. En kunnen jullie met lege handen op bezoek komen om ons vieren een dikke knuffel te geven.

PS: Als je doneert en aanvinkt dat je de nieuwsbrief graag ontvangt, dan krijg je een melding als wij een update over onze Teun op deze website zetten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
21-09-2018 | 10:40
08-06-2018 | 11:55
05-06-2018 | 20:08
04-06-2018 | 11:56
03-06-2018 | 12:09
Bekijk alle

Week 4

18-04-2018 | 15:54 Yay!!!!! 17 april komt in zicht en dus daarmee de mijlpaal dat Teun alweer één maand onderdeel van ons gezin is. Hoewel de uren soms lang duren, vliegen de dagen voorbij. En hoe gaat het hier? Wouter verwoord het mooi; Ruth kent het verschil tussen dag en nacht niet meer. Maar toch is er licht aan het einde van de tunnel (is er eigenlijk een einde?). Het nachtleven van Teun is meer afgestemd op dat van ons. En sinds een kleine week gaan bij hem rond 21:00 de luiken dicht. En waar Teun eerst iedere 2 uur om voeding vroeg, zit er nu 3 en soms wel 4 uur tussen de voedingen. En de voeding kosten geen 45 a 60 minuten meer zoals in het begin, maar nu is Teun binnen 30 minuten als 'melk-dronken' en licht hij in een schone luier in zijn wiegje te tukken. En Ruth? Ruth die valt 1 seconde daarna weer als een blok in slaap. Ze is de koningin van de korte slaapjes geworden en doet het daarop wonderlijk goed. Deze week is Wouter zijn werk weer begonnen en wordt daarmee zijn vindingrijkheid getest. Zeker op de ochtenden dat Ruth uitslaapt omdat de nacht toch iets onrustig was, kost het zorgen dat Sanne en hijzelf schoon, aangekleed en met een volle maag buiten staan meer tijd dan hij zou willen. Maar door zich erbij neer te leggen dat het gewoonweg even gaat duren voordat hij weer netjes op tijd op zijn werk verschijnt, valt het allemaal wel weer mee. Maar nu de avonden langer worden en de lente zon aan kracht wint, trekken we er zo af en toe op uit om te vieren dat Teun alweer 4 weken oud is.
Lees meer