Wist je dat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeien in armoede ?

BeYou (tiful) Kapsalon

Nog te gaan

van totaal € 250 (10%)

 

Er bestaan heel veel goede doelen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Overal wordt er steun gevraagd bij het volk voor allemaal doelen met elk hun eigen verhaal, vaak voor tragische gebeurtenissen in het buitenland. Maar waar blijft Nederland ? Waar blijft ons eigen volk ? En dan vooral de toekomst? Onze eigen kinderen?!

Die kinderen kunnen ook steun gebruiken!

Kinderen die in armoede leven worden vaak niet uitgenodigd voor kinderfeestjes, hebben minder vrienden en zonderen zich daardoor vaak stil en eenzaam af van leeftijdsgenootjes. Zij kunnen bijvoorbeeld geen warme kleren of winterjas op maat aantrekken of hebben afgedankte kleding van een oudere broer of zus of misschien wel van iemand uit de buurt. Met de daarbij behorende schaamte met als resultaat wederom afzondering en eenzaamheid. Zij moeten 's morgens zonder ontbijt naar school en/of gaan met honger naar bed. Kinderen die in armoede zijn opgegroeid hebben vaak een mindere kans op een goede baan in de toekomst. Gewoonweg omdat er geen middelen zijn om een goede opleiding te realiseren. Maar misschien zitten in dat koppies wel een stel hersens waar je U tegen zegt. Een ambulancebroeder die levens kan redden, iemand die bij defensie wilt gaan om het land veilig te houden, of iemand die zich volledig inzet voor de welzijn van onze huisdieren. 

Daarom zet ik deze actie op.
Ik kom op voor onze kinderen in armoede en hoop ze daardoor het rugzakje van eenzaamheid te besparen en een toekomst kunnen geven!

Help jij me mee ? 

Doneer dan aub. Iedere euro is er 1! 

Bekijk alle
22-02-2024 | 19:51 ❤️