Bijna jarig! Vieren doen we met en voor elkaar!

Diana Hendriks - van Beaumont
van totaal € 500 (160%)

Ik ben bijna jarig! Hoeraaa!!
En dit jaar vieren we het mét en vóór elkaar In plaats van cadeaus te ontvangen deel ik ze dit jaar heel graag zelf uit. Maar dit jaar is het nog eens super leuk, want we maken het cirkeltje nog verder rond!

Om namelijk kans te maken op één van de cadeaus vraag ik jou om via Fonds Kinderhulp ook een kind een cadeautje te geven door middel van een (kleine) bijdrage.

Je kan tót 9 februari doneren en op mijn verjaardag maken Fonds Kinderhulp en ik bekend wie de winnaars zijn! Ik selecteer dan op deze pagina wie waarvoor gekozen heeft en uit ieder cadeaugroep kies ik de winnaars.

- Vermeld bij je donatie (in het reactieveld) daarom ook duidelijk je naam en het e-mailadres bij je bijdrage, zodat zowel Fonds Kinderhulp als ik je via dit mailadres persoonlijk kunnen feliciteren en laten weten of en wat je gewonnen hebt.

- Vermeld óók voor welk(e) cadeau(s) je in aanmerking wilt komen. Je mag ook kiezen voor alles! Welja, dat mag gewoon!
En als jij doneert, dan maak je ook weer een kind blij! Zo maken we het een feestje voor IEDEREEN!

Volg me ook op facebook waar je vragen kunt stellen en ook mee kunt feesten! https://www.facebook.com/dianavanbeaumont/

De 14 cadeaus die ik op mijn verjaardag op 9 februari weggeef en waar jij alvast op voorhand uit kunt kiezen:

*** 3x Diana’s Kristal Momentjes voor aan de muur - Inspirerende teksten, fraai vormgegeven op hout, plexiglas en geborsteld metaal. Kunstwerkjes (20x30cm) voor aan de muur in je huiskamer, praktijkruimte of slaapkamer. Laat je verrassen hoe ze eruit zien en welke tekst je ontvangt! Geef wel aan of je voor Hout, Plexiglas of Geborsteld metaal gaat. (t.w.v. € 55,00 p/st)

*** 5x Het online Bewustwordingsprogramma Allemaal ik. Een programma waarbij je 12 weken lang jezelf onder de loep neemt door middel van vragen en opdrachten die je via de e-mail gestuurd krijgt. Daarbij een ondersteunende Skype-sessie met mij plus een boekje wat ik voor dit programma geschreven heb. Kijk op www.allemaalik.nl voor meer informatie. (t.w.v. € 37,50 p/st)

*** 2x Een boek van mijn hand naar keuze. Je kunt kiezen uit:
- Leid me … als ik luisteren wil!
- Luisterkind
- De Luisterkind Methode
- Hoe vind jij jezelf?
- Omdat de Kinderen het Weten
- Kristal Momentjes
Na de bekendmaking van de winnaars overleg ik graag met je welk boek ik mag toesturen.

*** 2x Deelname aan de workshop Schrijfenergie Een workshop van een dag, waarbij je leert vanuit je eigen innerlijke Energie de woordenstroom op papier te toveren. Uit je hoofd en naar je Schrijfenergie voor de beste resultaten (t.w.v. € 85,00)

*** 2x Een volledige Luisterkind-afstemming voor jezelf Gesprekken op zielsniveau waarbij ik op jouw innerlijke afstem en daar samen met jou de antwoorden naar boven ga halen op de vragen die jij hebt. Het werkt op afstand, geen bezoek aan een praktijk nodig. Alles gaat via de e-mail. (t.w.v. € 75,00 p/st)

Doneer! Kies je cadeaus en op 9 februari maken we kinderen blij, maak ik hopelijk jou ook blij met een mooi cadeau en ben ik Super Blij dat we dit zo met elkaar gerealiseerd hebben!

Alvast een dikke dankjewel namens de kinderen, Kinderhulp en mezelf!

Bekijk alle
25-12-2021 | 09:00
21-05-2021 | 16:59
09-02-2019 | 11:49
09-02-2019 | 09:12
09-02-2019 | 06:53 Met heel veel liefde gegeven aan iemand met een super groot hart. Liefs Gina