In actie voor Actie Zomerpret

Nutsschool Zorgvliet
van totaal € 500 (2%)
Beste ouders van Nutsschool Zorgvliet,
 
Zoals u weet is het zomerfeest op 31 mei. Wij hebben daar een goed doel voor bedacht: Kinderhulp.

Kinderhulp is voor kinderen van 0 tot 21 jaar die in armoede opgroeien. Wij hebben daarvoor gekozen en we vinden het belangrijk, omdat stichting Kinderhulp ervoor zorgt dat kinderen in armoede een eerlijke kans krijgen om zo veel mogelijk een normale jeugd te krijgen. Stichting Kinderhulp helpt de kinderen een fijnere tijd te geven thuis en op school. Daarom willen wij een actie starten op het zomerfeest.

Actie Zomerpret
Kinderhulp gunt ieder kind plezier en ontspanning tijdens de zomervakantie. Daar horen avonturen bij. Grote en kleine. Buiten en binnen. Alleen en samen. Dat gun jij ze toch ook? Laten we samen dit jaar in actie komen, om zoveel mogelijk kinderen te verrassen met een Zomerpretpakket.

Wat is een Zomerpretpakket?
Een Zomerpretpakket is een tas vol avonturen: buitenspelen met je eigen voetbal, lekker stoepkrijten, vliegeren of springtouwen. Maar ook een bioscoopbon, een dagje naar een pretpark met de trein, fijne lees- en doeboeken. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen net het verschil maakt: Avonturen om zelf te beleven!

U kunt op het zomerfeest geld doneren via een QR Code. Tijdens en na het zomerfeest krijgt u te horen hoeveel geld we hebben opgehaald. Elke klas verkoopt zelfgemaakte spullen. Wij zullen dan de spullen veilen op het podium. Voor meer informatie naar:

https://steun.kinderhulp.nl/fundraisers/nutsschool-zorgvliet

 

Bekijk alle
28-05-2024 | 13:48
Bekijk alle

Nutsschool Zorgvliet voor Stichting Kinderhulp- Zomerpret

28-05-2024 | 14:20 Beste ouders van Nutsschool Zorgvliet, Zoals u weet is het zomerfeest op 31 mei. Wij hebben daar een goed doel voor bedacht: Kinderhulp. Kinderhulp is voor kinderen van 0 tot 21 jaar die in armoede opgroeien. Wij hebben daarvoor gekozen en we vinden het belangrijk, omdat stichting Kinderhulp ervoor zorgt dat kinderen in armoede een eerlijke kans krijgen om zo veel mogelijk een normale jeugd te krijgen. Stichting Kinderhulp helpt de kinderen een fijnere tijd te geven thuis en op school. Daarom willen wij een actie starten op het zomerfeest. Actie ZomerpretKinderhulp gunt ieder kind plezier en ontspanning tijdens de zomervakantie. Daar horen avonturen bij. Grote en kleine. Buiten en binnen. Alleen en samen. Dat gun jij ze toch ook? Laten we samen dit jaar in actie komen, om zoveel mogelijk kinderen te verrassen met een Zomerpretpakket. Wat is een Zomerpretpakket? Een Zomerpretpakket is een tas vol avonturen: buitenspelen met je eigen voetbal, lekker stoepkrijten, vliegeren of springtouwen. Maar ook een bioscoopbon, een dagje naar een pretpark met de trein, fijne lees- en doeboeken. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen net het verschil maakt: Avonturen om zelf te beleven! U kunt op het zomerfeest geld doneren via een QR Code. Tijdens en na het zomerfeest krijgt u te horen hoeveel geld we hebben opgehaald. Elke klas verkoopt zelfgemaakte spullen. Wij zullen dan de spullen veilen op het podium. Voor meer informatie naar: https://steun.kinderhulp.nl/fundraisers/nutsschool-zorgvliet  
Lees meer