Actie Pepernoot 2015

Project is afgesloten

De weken voor 5 december staat op school alles in het teken van Sinterklaas. Er worden pietenmutsen gemaakt, sinterklaasjes geverfd, liedjes ingestudeerd en in de kring wordt verteld over wat er vanochtend ineens in je schoen zat. Wat spannend! Om nog maar te zwijgen over de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Voor Fleur (6) is het Sinterklaasfeest een beetje gek. Er zit eigenlijk nooit wat in haar schoen en ze krijgt ook geen cadeautjes op 5 december. Weet de Sint eigenlijk wel waar ze woont?


Fleur is enig kind en woont samen met haar moeder. Met haar vader is vlak na haar geboorte het contact verbroken. Fleur en haar moeder zijn sindsdien op elkaar aangewezen. Het is niet altijd makkelijk voor Fleurs moeder om de eindjes aan elkaar vast te knopen. Haar ex-man heeft haar met flinke schulden achtergelaten en ze zit al jaren in de schuldsanering. Ze kan haar hoofd amper boven water houden en al helemaal als de maand december nadert. De feestdagen benauwen haar. De teleurstelling op het gezichtje van haar dochter als er geen cadeautjes zijn op 5 december, doet haar veel pijn.

Fleurs moeder wil niets liever dan haar een onvergetelijk avond bezorgen, mét cadeautjes, zodat zij ook een keer in de kring vol trots kan vertellen over haar pakjesavond.

Help jij dit mogelijk maken? Start dan nu een actie of doneer aan dit project!

 

Start een actie!

- Verkoop (zelfgebakken) pepernoten in de bedrijfskantine of aan vrienden en familie.

- Zet een grabbelton neer bij de receptie en verkoop deelname lootjes.

- Doe mee met een sportief evenement en laat je sponsoren.

- Verzin zelf een leuke actie!

- Kijk hier voor inspiratie van andere acties.

 

Gebruik het promotiemateriaal

Speciaal voor Actie Pepernoot hebben we nieuw promotiemateriaal ontworpen om zo je actie nog leuker te maken. Download nu de voorbeeldcheque en de promotieposter die je kunt gebruiken.

    

Wil je meer weten over Actie Pepernoot? Kijk dan hier!

* wegens privacy wordt een andere naam en foto gebruikt.

Anneloes Tros

a.tros@kinderhulp.nl

(0570)611899

 input Erna