Actie Pepernoot 2018

Tot groot verdriet komt de Sint bij duizenden kinderen niks brengen op 5 december, terwijl vriendjes en buurtkinderen wél een cadeautje krijgen. Wij vinden dat zij er gewoon bij moeten kunnen horen en de beleving van pakjesavond verdienen! Daarom organiseren we, met behulp van de VriendenLoterij, al sinds 2000 jaarlijks de Actie Pepernoot.

Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?

Maak samen met je vrienden, buren, klasgenoten, collega’s en familie voor slechts 20 euro een onvergetelijke pakjesavond mogelijk voor een kind in armoede. Hoeveel kinderen maken jullie blij?

Hoe start ik een actie:
Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht:
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Zonder actie een donatie doen?
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!

Bekijk alle
19-11-2020 | 10:14 Aan: Ieder kind een pakje met sinterklaasavond
25-10-2020 | 09:47 Aan: Sint rijd dit jaar geen huisje voorbij!
04-12-2019 | 22:05
18-11-2019 | 17:36 Ieder kind verdient het om het gevoel te hebben dat hij erbij hoort en dat hij ertoe doet. Als alleen geld een reden is waarom een kind dat gevoel niet heeft, laten we dan helpen. Het is een kleine moeite en het is zó makkelijk om een kind op deze manier (meer) zorgeloos te laten zijn.
11-11-2019 | 18:53 Aan: Ieder kind een pakje met sinterklaasavond