Actie Pepernoot 2019

Bij duizenden kinderen gaat pakjesavond op 5 december stilletjes voorbij. Zij krijgen die avond niets, terwijl vriendjes en buurtkinderen wél een cadeautje krijgen. Met Actie Pepernoot zorgen wij ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 12 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. 

Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?
Maak samen met je vrienden, buren, klasgenoten, collega’s en familie voor slechts 20 euro een onvergetelijke pakjesavond mogelijk voor een kind in armoede. Hoeveel kinderen maken jullie blij?

Hoe start ik een actie: 
Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht: 
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Zonder actie een donatie doen? 
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!

Bekijk alle
20-12-2020 | 21:12 Aan: Klassen van Charlot - MBO Utrecht
07-12-2020 | 20:47 Aan: Klassen van Charlot - MBO Utrecht
28-11-2020 | 22:29 Aan: Actie Pepernoot - Increase & Slimster
21-11-2020 | 18:43 Voor ons een kleine bijdrage maar voor de kinderen een groots plezier
21-11-2020 | 15:30 Aan: Ieder kind verdient toch een fijne Sinterklaas-tijd! ALS JE LATER OUDER BENT, WEET JE NOG GOED TE HERRINEREN HOE SPANNEND PAKJESAVOND WAS. OM DAT GEVOEL MEE TE KUNNEN GEVEN HEB IK GEDONEERD MET LIEFDE.