Actie Pepernoot 2022

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Een hard gebonk op de ramen, pepernoten in de lucht en een zak cadeaus voor de deur. Welk kind kijkt er niet uit naar die magische Pakjesavond?! Maar voor de ruim 300.000 kinderen in Nederland die opgroeien in armoede is een cadeautje van de Sint niet vanzelfsprekend. Het geld is er simpelweg niet. En die magie dus ook niet…

Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?
Daarom helpt Kinderhulp met Actie Pepernoot. Al sinds het jaar 2000 zorgen we dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen van de Sint. Zodat ook zij in de decembermaand blij, zorgeloos en écht kind kunnen zijn. En hoewel dat onbetaalbaar is, is daar wel geld voor nodig! Help je mee? Maak samen met je vrienden, buren, klasgenoten, collega’s en familie voor slechts € 25,- een onvergetelijke pakjesavond mogelijk voor een kind in armoede. Hoeveel kinderen maken jullie blij?

Hoe start ik een actie: 
Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht: 
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Zonder actie een donatie doen? 
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!

Bekijk alle
05-12-2022 | 09:54 Aan: 1 cadeautje extra
03-12-2022 | 21:10 Aan: 1 cadeautje extra
03-12-2022 | 20:18 Omdat alle kinderen het verdienen om verwend te worden door de goedheiligman!
02-12-2022 | 21:24 Aan: Shopdistrict Boutique Samen in Actie voor Pakjesavond
02-12-2022 | 21:12 Aan: 1 cadeautje extra