Actie Zomerpret 2020

De zomervakantie staat weer voor de deur. Zes weken vol leuke dingen. Voor de meeste kinderen dan… Want voor 1 op de 12 kinderen in Nederland zit dat er niet in: zij groeien op in armoede.

Kinderhulp wil hen deze zomer helpen met tóch een beetje extra pret. Met een Zomerpretpakket: een tas vol leuke spullen. Tóch een voetbal, een leesboek, een waterpistool en meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen het verschil gaan maken deze zomer.

Start een actie en help mee!

Hoe start ik een actie?
Klik hieronder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom jij vindt dat kinderen in armoede ook zomeravontuur verdienen. Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert.

Zonder actie een donatie doen?
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!
Namens alle kinderen alvast heel erg bedankt!

Klik hier voor het stappenplan "Hoe start ik een actie?"
Klik hier voor het stappenplan "Hoe doneer ik?"

 

Bekijk alle
07-07-2020 | 21:35
06-07-2020 | 20:33 Ieder kind heeft recht op een leuke vakantie periode!
05-07-2020 | 14:38
04-07-2020 | 18:39 Ik vind het belangrijk dat elk kind een fijne vakantie heeft, en dat de kinderen die het thuis niet breed hebben niet altijd vanaf de zijlijn hoeven toe te kijken hoe hun vriendjes wel leuke dingen doen in de vakantie. Dan breekt mijn moeder hart. Helaas kan ik zelf ook niet veel missen, maar ik hoop maar dat alle kleine beetjes helpen..
04-07-2020 | 13:37 Ongelooflijk triest dat er nog steeds kinderen in dit rijke westen in armoede leven.