Actie Zomerpret 2021

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

We kijken meer dan ooit uit naar de aankomende zomer! Eindelijk weer een terrasje pakken, lekker uit eten, een dagje pretpark, dierentuin of strand of plonzen in het zwembad. Dat geldt helaas niet voor iedereen… Voor kinderen die opgroeien in armoede zal de aankomende zomer niet veel anders zijn dan het afgelopen jaar. Thuis is er geen geld voor een zorgeloos dagje pret, een middagje naar het zwembad of een ijsje eten op het terras.

Ruim 300.000 kinderen en jongeren in Nederland groeien op in armoede. Dat er thuis weinig geld is, merken zij overal en altijd. Oók in de zomer. Kinderhulp helpt hen met een Zomerpretpakket: een rugzak boordevol leuke spullen. Een onbezorgd dagje pret in een pretpark bijvoorbeeld. Een uitje naar de bioscoop. En een leesboek, een waterpistool, voetbal en nog meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen écht het verschil gaan maken deze zomer. 

Alicia sprong een gat in de lucht toen ze haar Zomerpretpakket opende vorig jaar.
“Ik vind de cupcakes het allerleukste. Thuis ga ik ze gelijk maken!”

Hoe start ik een actie?
Klik hieronder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom jij vindt dat kinderen in armoede ook zomeravontuur verdienen. Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert.

Zonder actie een donatie doen?
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Namens alle kinderen alvast heel erg bedankt!

Klik hier voor het stappenplan "Hoe start ik een actie?"
Klik hier voor het stappenplan "Hoe doneer ik?"

 

Bekijk alle
08-08-2021 | 21:21 Ik vind het belangrijk dat kinderen een fijne jeugd hebben. Ik draag daarom graag een steentje bij.
28-07-2021 | 11:32
17-07-2021 | 21:24
13-07-2021 | 14:51
10-07-2021 | 22:02