Bredase Singelloop

Op 1 oktober 2023 gaat het gebeuren: de 36e editie van de AMGEN Singelloop Breda. Een stratenloop door het historisch centrum van Breda, langs de mooie singels en markante gebouwen en met de finish op de Grote Markt. De Bredase Singelloop is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland.

De AMGEN Singelloop Breda kent vijf onderdelen: de 5 km,10 km, de halve marathon de Kinderhulp Familieloop en de 5 km Walking & Wheeling. Loop jij mee met de Kinderhulp Familieloop? Met jouw deelname kun je je inzetten voor kinderen in Nederland die opgroeien in armoede, door je te laten sponsoren door familie en vrienden. Klik hieronder op de knop 'Start actie' om jouw eigen actiepagina te maken. Na het maken van een actiepagina kun je direct starten met het inzamelen van sponsorgeld! 

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Kinderhulp Familieloop? Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Doe je mee?

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Proef de sfeer van de succesvolle 35ste editie van 2022.

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Bekijk alle
27-09-2023 | 18:29 Aan: Bredase Singelloop