Online Collecte 2016

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Doe ook mee met de digitale collecte!

Dit jaar organiseren we voor het eerst een online collecte voor Kinderhulp. Naast onze jaarlijkse deur aan deur collecte kunnen we op deze manier de opbrengsten van de collecte verhogen en zo nog meer kindergeluk mogelijk maken. Deze actie loopt t/m 20 mei, dus maak vandaag nog een online collectebus aan!

Hoe werkt het?

Klik op de rode 'Collecteer' knop en maak een online collectebus aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Deel je actie vervolgens heel gemakkelijk met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina. Met 1 klik op de knop deel je je actie via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden en familie om jou te sponsoren.

Omdat wij het super gaaf vinden dat jij ons helpt, geven we drie Kinderhulp kookboeken weg onder de top drie ‘fondsenwervers’ met de hoogste opbrengst. Dit kookboek staat vol gezonde en leuke recepten. Altijd handig om in je keukenkastje te hebben staan, of om weg te geven aan iemand die aan je actie gedoneerd heeft.

Waar help jij mee?

Kinderhulp is het hele jaar bezig met het werven van fondsen om zo aan alle hulpvragen van de kinderen te kunnen voldoen. Echter hebben we jouw hulp daarbij nodig! Doordat jij ook op zoek gaat naar sponsoren kunnen we gezamelijk meer geld ophalen en daardoor meer kindergeluk mogelijk maken.

Zo kunnen we al met:

1 volle collectebus : 1 kind een dagje uit geven

2 volle collectebussen : 5 kinderen Pakjesavond laten vieren

3 volle collectebussen : 1 kind op de fiets naar school laten gaan

Maak vandaag nog een online collectebus aan. Hoe eerder je begint hoe meer kindergeluk je mogelijk kunt maken!

 

 

Anneloes Tros

a.tros@kinderhulp.nl

0570611899

Bekijk alle

En de winnaars zijn...

03-05-2016 | 00:00 Dit jaar heeft Kinderhulp voor het eerst geld opgehaald via een online collecte. En dat was een succes! Er is namelijk 2538 euro opgehaald. Bedankt iedereen! Een geweldig bedrag dat gaat naar kinderen in armoede. De drie online collectanten die het meeste geld hebben opgehaald, hebben we blij gemaakt met een mooi kookboek. De winnaars zijn: - Quintine Cleton (458 euro opgehaald) - Secretariaat Vitree (268 euro opgehaald) - Huub Kerkhof (170 euro opgehaald)
Lees meer