Geef ze warmte 2021

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar op in armoede. En deze bikkels zijn vrij veel gewend: ze weten dat een dagje uit of een fiets om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen er niet in zit. Helaas geldt dat ook vaak voor een paar passende schoenen, een nieuwe spijkerbroek of een warme winterjas… 

Kinderhulp vindt dat ieder kind een zorgeloze jeugd verdient. Daarom springen we bij waar de nood het hoogst is. Sommige kinderen hebben dringend behoefte aan warme kleding, terwijl anderen juist een goed dekbed nodig hebben. En hoe meer mensen ons daarbij helpen, hoe meer kinderen kunnen rekenen op een warme start van het nieuwe jaar. Help je mee? Start een actie!

 

Hoe start ik een actie: 
Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht: 
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Zonder actie een donatie doen? 
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!

Bekijk alle
29-01-2022 | 21:37 Aan: Laten we kinderen in armoede samen warmte geven! Als cadeau voor mijn broer geen fysiek cadeau voor hem maar een cadeau voor een kind in Nederland die wel wat warmte kan gebruiken.
10-01-2022 | 10:35 Aan: Hoekstra geeft warmte
03-01-2022 | 10:25 Onze kinderen organiseerden een kerstmarktje voor opa en oma en de buren. De opbrengst is voor kinderen die wat meer warmte kunnen gebruiken
03-01-2022 | 09:28 Aan: Hoekstra geeft warmte
31-12-2021 | 15:31 Aan: Laten we kinderen in armoede samen warmte geven! Ik heb het redelijk, doe dit al jaren.