Geef ze warmte 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Ieder kind heeft toch warmte nodig?

Deze winter staan duizenden kinderen - letterlijk en figuurlijk - in de kou. Wist je dat in Nederland maar liefst 1 op de 12 kinderen opgroeit in armoede? Een warme jas of stevige schoenen is niet vanzelfsprekend. Deze kinderen gaan soms in een dun jasje en oude gympen naar school en zitten door en door verkleumd in de klas. Daardoor is het moeilijker voor ze om zich te concentreren en mee te komen met de les.

Met jouw steun zorgt Kinderhulp dat ook de meest kwetsbare kinderen voldoende warmte en gelijke kansen krijgen. Laten we samen de schouders eronder zetten en zo veel mogelijk kinderen een warme start in het nieuwe jaar bezorgen! Met goede kleding zijn ze niet alleen klaar voor de winter, het betekent ook dat ze op school ‘gewoon’ mee kunnen doen en aansluiting vinden bij hun klasgenoten. Vind jij het ook belangrijk dat alle kinderen erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst? Doneer wat je kunt missen en geef ze warmte!

Eén kind helpen = 150 euro
Via maatschappelijke organisaties, die bij Kinderhulp een aanvraag indienen voor een kind, krijgen een fashioncheque. Zo kunnen ouders met hun kind zelf een goede winterjas of passende schoenen uitzoeken.

 

Hoe start ik een actie?
Klik op de rode button onder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Hoe breng ik mijn actie onder de aandacht? 
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert. Ook kun je promotiematerialen als flyers en ballonnen aanvragen om jouw actie te ondersteunen.

Zonder actie een donatie doen? 
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!

Bekijk alle
10-01-2024 | 23:22 Omdat Jezus Zijn leven voor ons heeft gegeven. Dit js het minst wat ik kan doen voor een leven in nood. Bedankt voor de actie.
02-01-2024 | 10:15 Aan: Geef ze warmte! Het totale donatiebedrag is samengebracht door liefst 151 weldoeners!!! Monique & ik zijn hier zeer trots op en heel erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen!!!!❤️💥
31-12-2023 | 16:07
31-12-2023 | 16:04
30-12-2023 | 15:59