Kinderzwerfboek

Mooie kinderboeken kunnen lezen is niet alleen leuk, maar ook enorm belangrijk. Kinderen kunnen zo even in een andere wereld duiken, leren heel veel woorden bij en vergroten hun taalvaardigheid. En daarmee hun kansen om succesvol te zijn op school en in hun toekomst. Ons project Kinderzwerfboek zorgt dat álle kinderen kunnen lezen. Ook als er thuis geen geld is voor boeken.

Pakketten kinderboeken

Uitgevers van kinderboeken doneren veel (heel veel) nieuwe boeken. Prachtige kinderboeken die via Kinderzwerfboek hun weg vinden naar kinderen, die thuis geen boeken hebben. Fantastisch! Deze nieuwe boeken zwerven echter niet vanzelf. Wij maken boekenpakketten die we verpakken en versturen naar bijvoorbeeld een KinderzwerfboekStation, wijkcentrum of school in een aandachtswijk. 

Help jij om boeken naar kinderen in armoede te sturen?

Voor slechts 15 euro kan Kinderzwerfboek een pakket met 30 prachtige kinderboeken versturen. Zo kunnen maar liefst 30 kinderen verdwalen in een Kinderzwerfboek. Wacht eens even.. 30? Nee nog veel meer! Want zodra de boeken eenmaal zwerven, kunnen nog veel meer kinderen ervan genieten. Hoeveel boekenpakketten sturen jullie uit zwerven?

Bekijk alle
20-01-2022 | 20:11
16-12-2021 | 19:13 Ik vind het zelf als kind heerlijk om te lezen, dus dat gun ik elk kind
15-12-2021 | 15:31
06-12-2021 | 22:20 Het mooiste wat ik mij uit mijn vroege jeugd herinner, is het voorlezen door mijn vader. Mogelijk dat niet elke ouder dat doet. Maar dat zou een basisrecht van elk kind moeten zijn. Mogen jullie boeken ouders tot voorlezen verleiden
19-11-2021 | 08:14 Lezen is mijn ontspanning, ik gun alle kinderen de mogelijkheid om zich te verliezen in een mooi verhaal.