Actie zomerpret 2018

Waarom heb ik geen leuke vakantie, en zij wel?

Zomervakantie! Een heerlijke tijd met warme dagen, lange avonden en volop nieuwe avonturen. Helaas … niet voor Julia* (11). Door het ernstige ongeluk van haar vader is er geen geld meer voor leuke uitjes. Geen camping, pretpark of zwembad, laat staan mooie vakantieverhalen. En Julia is niet de enige, voor 1 op de 9 kinderen in ons land is de zomervakantie geen feest. Zij leven in armoede. Dat zijn 398.000 kinderen tot 21 jaar voor wie de vakantie een eeuwigheid lijkt te duren.

Ieder kind verdient een leuke zomervakantie. Dat vind jij toch ook?
Daarom zetten wij ons in om kinderen als Julia te helpen met bijvoorbeeld een dagje dierentuin, een middagje bioscoop of een compleet Zomerpretpakket. Een pakket boordevol leuke spullen; van zomerspeelgoed voor mooi én minder mooi weer tot kaartjes voor een paar heerlijke dagjes uit (inclusief vervoer).

Help jij mee?
De vraag is groot, de pret gelukkig nog veel groter! Maar voor al deze pakketten en zomerpretmomenten hebben we natuurlijk wel vele sponsoren en donateurs voor nodig. Help jij mee? Wanneer je samen met je vrienden, buren, klasgenoten, collega’s en familie 250 euro bij elkaar spaart, kun je al een kind blij maken met een compleet zomerpretpakket! Maar iedere euro telt natuurlijk!

Hoe?
Klik hieronder op de rode "Start actie" knop en maak een online actie aan. Voeg een leuke foto toe en vertel in je omschrijving waarom je juist voor Kinderhulp geld op wilt halen.

Deel je actie heel gemakkelijk
Met behulp van de deelknoppen onderaan je actiepagina deel je je actie heel gemakkelijk via Facebook, e-mail, Whatsapp of andere social media kanalen. Op die manier vraag je vrienden om jou te sponsoren en kan iedereen ook direct zien wat de actie oplevert.

Zonder actie een donatie doen?
Dat kan ook! Via de knop "Doneer nu" hieronder. Iedere euro telt!


De actie loopt t/m 2 september 2018, maak vandaag nog een actie aan! Alvast heel erg bedankt!


* het verhaal van Julia is gebaseerd op waarheid, wegens privacy worden een andere naam en foto gebruikt.

 

 

Esther Brunink

e.brunink@kinderhulp.nl

0570615638

Bekijk alle
14-07-2019 | 15:16 Aan: Don Bosco Rijswijk
03-06-2019 | 13:55
10-10-2018 | 13:41 Aan: Don Bosco Rijswijk
16-08-2018 | 13:31 Aan: Ik steun nationaal fonds kinderhulp
29-07-2018 | 11:24