AFM

AFM Kinderhulp Week
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (5090%)

In de week van 19 t/m 23 december 2016 organiseert de lokale omroep van de gemeente Aalten AFM, een actie week die volledig in het teken zal staan van het Nationaal Fonds Kinderhulp: “AFM KINDERHULP WEEK”. De actie week zal zich richten op de lokale/regionale kinderhulp voor kinderen die in armoede opgroeien. Dagelijks is er live radio vanuit Party Centrum en Pannenkoekenhuis ’t Noorden. Elke dag in die week zal een thema hebben.

Zo zal er een fiets inzameldag zijn, een bioscoopdag (inzamelen van bioscoopbonnen), Air-miles inzamelen, collectanten en donateurs werven en een kerstpakketten inzameldag. Elke dag zal er ook voor het publiek van alles te doen zijn. Workshops, live muziek, vermaak voor groot en klein en oud en jong. In plaats van de landelijke actie van 3FM, doet AFM het dit jaar lokaal/regionaal, omdat er zoveel kinderen ook in de Gemeente Aalten zijn, die onze hulp hard nodig hebben.

Mocht u een fiets hebben (minimaal 24 inch) die u niet meer gebruikt, bewaar deze dan om er een kind blij mee te maken. Dit geldt ook voor de andere genoemde inzamelzaken. Graag bewaren, zodat wij daar arme kinderen blij mee kunnen maken.

Kom in de week voorafgaand aan de kerstdagen een bezoekje brengen aan ’t Noorden en geef gul, omdat er nog zoveel kinderen zijn die onze hulp nodig hebben.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
25-12-2020 | 14:20
24-12-2020 | 14:41 Er is blijkbaar zoveel verborgen armoede in Nederland! Dat mag niet!
20-12-2020 | 22:19
20-12-2020 | 22:00
20-12-2020 | 21:58