For Your Charity

Koop een T-shirt en steun daarmee de stichting
van totaal € 250 (18%)

Koop dus een T-shirt, hiervan gaat 20% naar de stichting.

Wij van For Your Charity willen meer geld en aandacht schenken aan goede doelen door kleding te verkopen. Als jij een kledingstuk van ons koopt gaat een gedeelte van de opbrengst naar het goede doel waarmee het kledingstuk is ontworpen. Als je het kledingstuk veel draagt worden anderen ook bewust van deze goede doelen en de maatschappelijke problemen die ze proberen op te lossen. Zo help je op meerdere manieren!

Op www.foryourcharity.nl kunt u het T-shirt bestellen.

We hebben in samenwerking met de stichting een T-shirt ontworpen met een kleine opdruk. Het T-shirt is vanaf vandaag te bestellen in onze webshop. Je steunt met dit T-shirt de stichting. Neem een kijk op onze website, mocht er een vraag ontstaan, kijk dan bij de veel gestelde vragen of contacteer ons!

Doneer dus niet en koop een T-shirt online, hiermee steunt u de stichting. 

Koop dus een T-shirt, hiervan gaat 20% naar de stichting.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-06-2019 | 16:14