Benefiet Coaching Colorful Human team

Benefiet Masterclass Dancemarathon met Will Sanchez Zat. 12 oktober 20
van totaal € 8.000 (0%)

Doelen van de Benefiet Dansmarathon op zat, 12 oktober 2024:
Wij streven ernaar zoveel mogelijk kinderen in armoede te motiveren over het belang van beweging. Door onze participatieactiviteiten worden kinderen gemotiveerd, geactiveerd, bemoedigd en krijgen ze meer zelfvertrouwen. We bieden eerst kosteloze dans coachinglessen aan, in afwachting van subsidies. Indien nodig verwijzen we deelnemers door naar de juiste instanties om subsidieaanvragen te ondersteunen.
Dans en muziek fungeren als katalysator voor verschillende interventies en hulpvragen. Ons doel is het bevorderen van kansengelijkheid, talentontwikkeling en empowerment.

Onze Succesvolle Reis:
De afgelopen 5 jaar hebben we bewezen dat ons programma Kleur Je Dans in de wijk Vijfhoek in Deventer, deelnemers succesvol kan laten doorstromen naar reguliere activiteiten.
In 2023 bereikten we zelfs de finale van de verkiezing voor de meest sociale starter. Nu willen we als organisatie, met ons geweldige team van vrijwilligers, danscoaches, zzp'ers, actieve ouders en meer, onze impact vergroten door uit te breiden naar andere wijken. Op deze manier kunnen we nog meer kinderen en jongvolwassenen motiveren en empoweren.

Tijdens deze Dansmarathon willen wij een deel van de opbrengsten doneren aan het Fonds Kinderhulp Deventer voor de Pepernootactie. Hierdoor kunnen kinderen tijdens Sinterklaas ook genieten van een mooi cadeautje en het Sinterklaasfeest vieren.

Kinderen tussen 10 en 18 jaar kunnen gratis deelnemen aan de Dansmarathon. Volwassenen betalen een bijdrage. De locatie voor de Dansmarathon is bij De Scheg, waar we samen met de wereldberoemde Salsation dansmeester Will Sanchez uit Guatemala, andere dansscholen, organisaties, MKB, gemeente Deventer, Kinderhulp en Salsation Nederland zullen dansen voor het goede doel!

Bekijk alle
05-05-2024 | 09:47 Super mooi doel ,de kinderen zijn onze toekomst!
04-05-2024 | 18:49